Om oss

Jooyco – Joy Infinity Corporation – vänder sig till ambitiösa skolklasser, föreningar och idrottslag, barn och ungdomar med framåtanda och engagemang, som behöver hjälp med att finansiera en del av sin verksamhet såsom lag- och klassresor eller resor till cuper och andra tävlingar.

​Med oss slipper ni stora varuleveranser med pallar av produkter som ni ska förvara i garaget – ni får er egen webbshop att sälja på! Enkelt och smidigt!

​KVALITET & SERVICE
Jooyco’s produkter säljs av skola- och föreningslivet. Tillverkarna är noggrant utvalda där kvalitet och service kommer först. Vi är måna om våra kunder och att de i sin tur kan ge bästa möjliga service till sina kunder. Bra kvalitet på produkterna, en hög servicegrad, raka och snabba svar och att klasser och lag har en god intjäningsförmåga – det är viktigt för oss.

​VÅRT MÅL
Vårt mål är enkelt. Vi vill hjälpa skolklasser, föreningar och lag att ha råd med sina drömmar. Även om det är en klassresa utomlands eller lagkläder till ett idrottslag, jobbar vi för att det ska gå så smidigt som möjligt. Genom att erbjuda en unik webbhandel kan vi åstadkomma detta. Allt för att det ska bli en så bra och rolig upplevelse för dig och din grupp som möjligt.