SÅ HÄR smidigt TJÄNAR NI PENGAR TILL KLASSEN, FÖRENINGEN eller  LAGET

Vår idé är att ge skolklasser, lag och föreningar möjlighet att tjäna pengar på ett ENKELT, ROLIGT, RISKFRITT OCH UNIKT SÄTT!
För att ni ska kunna fokusera på målet så har vi tagit bort dom besvärliga momenten för den här typen av insamlingar.

  1. Ni behöver inte köpa in produkter
  2. Ni behöver inte lagerhålla produkter
  3. Ni behöver inte samla in och hantera några pengar

Allt detta får ni med Jooycos funktioner. Supersmidigt.

Det ni behöver göra är att sälja. Men även det blir enklare och roligare med Jooyco. Vi erbjuder en färdig, fylld webbshop med en bra och bred produktmix. Ni profilerar den själva och sprider den digitalt.

Era kunder går in på er unika shop och lägger sina beställning. Vi på Jooyco skickar beställningen till kunden och det är klart. Varje månad får ni sen en utbetalning på intjänade pengar.

Både ni och era köpare har full insyn i hur mycket förtjänst ni har på varje produkt. Den summan varierar beroende på produktens pris.

En stor fördel är att er butik lever 24/7 – era befintliga kunder kan gå tillbaka till just er butik, när som helst för att handla och på så sätt generera merförsäljning och ytterligare pengar till er insamling.

Vi själva kommer också att kontinuerligt fylla på med nya produkter samt skapa kampanjer tillsammans med våra leverantörer, vilket både ni och vi kan kommunicera ut till befintliga och nya kunder.

Det blir inte enklare, smidigare eller mer effektivt än så här.

Och det är väldigt enkelt att komma igång.

Så här fungerar det

SKAPA EN NY WEBBSHOP

Tipsa dina vänner om Jooyco!