TRÖTT PÅ ATT LAGERHÅLLA KARTONGER, LEVERERA VAROR OCH TA BETALT?

Med en egen webbshop hos Jooyco tjänar ni pengar enklare till klassen, föreningen eller laget. Året om, dygnet runt! Ni behöver inte själva lagerhålla kartonger i garaget, leverera produkter och ta betalt av kunder som är svåra att få kontakt med. Produkterna är fler och lättare att sälja eftersom vi erbjuder en stor bredd av produktkategorier.

Här kan du som klassförälder eller lagledare skapa en webbshop redan idag! Gå med kostnadsfritt och börja tjäna pengar! Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller förening. Vi är övertygade om att Jooyco är den perfekta tjänsten som gör era barns drömmar och mål till verklighet!

FÖRDELAR MED Jooyco!

Sälj hundratals produkter utan att göra ett enda inköp och tjäna pengar helt utan risker! Med Jooyco står vi och våra leverantörer för lagerhållning och skickar varorna direkt till era kunder. Ni har alltid en tydlig överblick över vad ni tjänar per produkt och den totala intäkten. Vi hanterar dessutom krångliga betalningar och skickar pengar era intjänade pengar i slutet av varje månad.

  • Ingen minimumorder. Sälj 1 eller 1 000 olika produkter
  • Ni betalar inget för osålda produkter

  • Ingen lagerhållning eller leverans av produkter
  • Ett brett produktsortiment med ständigt tillkommande nyheter

Tipsa dina vänner om Jooyco!

bättre upplevelse med utvalda varumärken

Webbshoppen är fylld med hundratals aktuella och efterfrågade produkter från välkända varumärken. Vi vill att det ska vara roligare och enklare för er att sälja och uppnå drömmen och upplevelsen med målet. Ni ger era köpare möjligheten att hitta en produkt som faktiskt fyller en mening och samtidigt stödjer en god sak.

Helt egen WEBBSHOP

Alla klasser, lag och säljare får en personlig shop som kan profileras med logotyp, bilder och färger. Med lagbilden eller klassfotot skapar ni en trygghet så att era köpare vet att dom hjälper rätt lag eller klass.